2022. december 24., szombat

PULSAR: Lost Colony (PC - Steam elektronikus játék licensz) - Jelenlegi ára: 17 940 Ft

Csatlakozz egy csillaghajó üzemeltetéséhez, és fedezz fel egy véletlenszerűen kiválasztott galaxist, amely káoszba zuhan. Minden játékos szerepet tölt be a hajó fedélzetén: kapitány, pilóta, tudós, fegyverszakértő és mérnök. A legénység tagjai közötti koordináció elengedhetetlen a rád váró veszélyek túléléséhez. Irányítsd a hajódat működtető különböző állomásokat. Átirányíthatja az energiát a hajórendszerek között, működtethet tornyokat, futtathat nagy teljesítményű programokat, átvizsgálhatja az ellenséges hajókat információért, hogy előnyt szerezzen a csatában, vagy indítsa el a vetemedést, hogy elkerülje a megnyerhetetlen harcot. Az Ön által használt stratégiák Önön vagy a kapitányán múlik. Vegyen részt küldetéseken, vizsgálja meg az elhagyott állomásokat, és keressen olyan alkatrészeket, amelyek segíthetik az utazást. Teleportálj le a bolygók felszínére, ahol szélsőséges környezetekkel és veszélyes lényekkel találkozhatsz. Utazz át a galaxison, és fedezd fel, mi rejlik a peremén. Online kooperatív többjátékos (1-5 játékos) Offline / egyjátékos mód Testreszabható mesterséges intelligenciarobotok online és offline módban Öt egyedi osztály; mindenki szerepet játszik a hajón Gyors tempójú és taktikus hajók közötti űrharc Teleportálj más hajókra, bolygókra vagy állomásokra, hogy csatlakozz a vendégcsapathoz Bolygókat és állomásokat zsákmányoljon értékes tárgyakért Szállj fel az ellenséges hajókra, hogy elfogd őket, vagy megsemmisítsd a rendszereiket VR mód (mozgásvezérlő támogatással)
Csatlakozz egy csillaghajó üzemeltetéséhez, és fedezz fel egy véletlenszerűen kiválasztott galaxist, amely káoszba zuhan. Minden játékos szerepet tölt be a hajó fedélzetén: kapitány, pilóta, tudós, fegyverszakértő és mérnök. A legénység tagjai közötti koordináció elengedhetetlen a rád váró veszélyek túléléséhez.
Irányítsd a hajódat működtető különböző állomásokat. Átirányíthatja az energiát a hajórendszerek között, működtethet tornyokat, futtathat nagy teljesítményű programokat, átvizsgálhatja az ellenséges hajókat információért, hogy előnyt szerezzen a csatában, vagy indítsa el a vetemedést, hogy elkerülje a megnyerhetetlen harcot. Az Ön által használt stratégiák Önön vagy a kapitányán múlik.
Vegyen részt küldetéseken, vizsgálja meg az elhagyott állomásokat, és keressen olyan alkatrészeket, amelyek segíthetik az utazást. Teleportálj le a bolygók felszínére, ahol szélsőséges környezetekkel és veszélyes lényekkel találkozhatsz. Utazz át a galaxison, és fedezd fel, mi rejlik a peremén.
Online kooperatív többjátékos (1-5 játékos)
Offline / egyjátékos mód
Testreszabható mesterséges intelligenciarobotok online és offline módban
Öt egyedi osztály; mindenki szerepet játszik a hajón
Gyors tempójú és taktikus hajók közötti űrharc
Teleportálj más hajókra, bolygókra vagy állomásokra, hogy csatlakozz a vendégcsapathoz
Bolygókat és állomásokat zsákmányoljon értékes tárgyakért
Szállj fel az ellenséges hajókra, hogy elfogd őket, vagy megsemmisítsd a rendszereiket
VR mód (mozgásvezérlő támogatással)

Jelenlegi ára: 17 940 Ft
Az aukció vége: 2022-12-25 02:59 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése