2017. szeptember 26., kedd

3-4 éves márkás lány ruhacsomag, nadrág, felső, boleró (5) - Jelenlegi ára: 1 Ft

Macis felső: Marks & Spencer
Boleró: Marks & Spencer
Zöld: H&M 
Csillagos és fülrdőruha: F&F
Farmer: Palomino
stb...
Nézd meg további termékeimet is, mert márkás ruhacsomagjaim tele vannak gyönyörű, hibátlan, csajos gyerekruhákkal.   (Ralph Lauren, Vouge Children, Marks & Spencer, Next, H&M, B. Boom, Quechua, D. D. Step, Richter, Tchibo, Adidas, Geox, Palomino, GAP, C&A, stb.. )
Mivel nagyon gyorsan – és mint látjátok – erősen áron alul szabadulok meg a felhalmozódott tárgyainktól, egységes rend szerint (egymás után lejáró aukciók keretében) értékesítek minden egyes terméket. Mivel a ruhacsomagokat a fényképezés után már be is csomagoltam, így egyéni méréseket nem tudok végezni rajtuk.
 
A megnyert aukciók kifizetésére, a szállítási mód kiválasztására  (átvétel automatából vagy házhozszállítás) és a szállítás címzettjének (helyének) megjelölésére, adatainak (név, lakcím, telefonszám, email cím) megküldésére 7 napja van a vevőnek.
 
A leütési árat és a postaköltséget a Raiffeisen Banknál vezetett számlánkra kérem átutalni, vagy befizetni.
Minden tőlem megvásárolt terméket FoxPost-tal vagy DPD-vel küldök, amelynek díja FoxPost automatából való átvétel esetén 500 Ft, házhozszállítva 900 Ft. A megvásárolt termékek személyes átvételére nincs mód. Amennyiben valaki kettő, vagy több aukciómat megnyeri, a házhozszállítás díja egyszeri 1 000 Ft, függetlenül a megnyert aukciók számától.

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-10-06 21:27 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése