2016. május 29., vasárnap

Smart Trike Uno Tricikli ajándék kismotorral !!! - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Eladó a képen látható, jó állapotban lévő Smart Trike Uno tricikli ajándék Kismotorral. Minden funkció működik rajta, 10 hónapos kortól használható.  A tricikli hátuljában a gyermek apró dolgoktól az egészen nagyokig bármit szállíthat.
Az Uno gyerek tricikli egy nagyon szép háromkerekű jármű a minőséges játékokat gyártó SMART TRIKE cégtől. Gyerekeknek 10 hónapos kortól ajánlott. A gyerek tricikli egy teleszkópos szülőkormánnyal is rendelkezik, melynek segítségével a szülő kényelmesen irányítja a gyermeke vezetését és gyorsaságát az első hónapok során.
Később, ha a gyermek már önállóan is tudja használni a triciklit, a vezetőkar egyszerűen leszerelhető. A tricikli gyermekével együtt nő és alkalmazkodik az igényeihez.
A tricikli kormányát biztosítékkal lezárhatjuk és így kizárólag a szülő irányítja a járműt. A gyermek biztonságát a hárompontos biztonsági! öv biztosítja, a körműanyag nem tartozék.
A praktikus műanyag dönthető kosarat a gyerkőcök garantáltan kihasználják a játék során. A SMART TRIKE tricikli segíti gyermekét a motorikus képességeinek és a mozgáskészségének fejlesztésében, emellett pedig egy remek időtöltés is a gyerkőc számára.
A kerekek műanyagból készültek és a középső felületen gumicsík húzódik. Minőséges anyagokból készült. Szilárd fém konstrukciója van, melyet tartós műanyaggal kombináltak, ezáltal hosszú éveken át szolgálja gyermekét.


Jelenlegi ára: 5 500 Ft
Az aukció vége: 2016-06-19 19:04 . Smart Trike Uno Tricikli ajándék kismotorral !!! - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése